Estudis d’impacte i integració paisatgística. Guia metodològica.

La Direcció General d’Arquitectura i Paisatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Generalitat de Catalunya), ha editat diversa documentació referent als Estudis d’impacte i integració paisatgística (EIIP), entre ells una Guia metodològica per al “seguit de supòsits en que determinades actuacions d’interès públic i d’iniciativa privada -que previsiblement poden comportar canvis en el paisatge- incorporin en el seu procés de tramitació un Estudi d’impacte i integració paisatgística (EIIP)”.

“La finalitat dels EIIP és diagnosticar l’impacte potencial de les esmentades actuacions i exposar les mesures d’integració previstes en els corresponents projectes. La Direcció General d’Arquitectura i Paisatge és l’òrgan competent de l’Administració que ha d’emetre els Informes preceptius dels EIIP, en tots aquells casos previstos normativament, amb la finalitat de verificar la idoneïtat i la suficiència dels criteris i mesures adoptades.

Amb la finalitat d’orientar i facilitar la tasca de redacció dels Estudis d’Impacte i Integració Paisatgística (EIIP), el Servei de Paisatge de la Direcció General d’Arquitectura i Paisatge ha elaborat la present Guia metodològica. El seu objectiu principal és servir de pauta per a la realització d’un tipus de treball que encara no compta amb una llarga tradició al nostre país i que presenta unes característiques específiques en relació a d’altres estudis sobre actuacions en el territori”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s