Jornada: Agropaisatges insulars. Custòdia del territori mitjançant el producte local.

triptic_mailing1_Página_1280_1
AGROPAISATGES INSULARS

El proper 13 d’abril tindrà lloc al Palau de Congressos d’Eivissa la jornada “Agropaisatges insulars. Custòdia del territori mitjançant el producte local”:

És un projecte de cooperació interterritorial entre les illes de La Palma, La Gomera, Eivissa i Formentera finançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. Aquestes illes tenen en comú ser territoris insulars, petits, fràgils, amb una economia que depèn de l’atractiu del territori i compten amb paisatges agraris tradicionals en procés d’abandonament i en perill de desaparició.

L’objectiu d’aquest projecte és incentivar i estimular els usos tradicionals del sòl que siguin sostenibles. Es promou la revaloració econòmica i paisatgística de sistemes agrícoles tradicionals conservacionistes des del punt de vista del sòl i de l’aigua o la biodiversitat de cada territori.

S’aposta també per assajar models de gestió experimental de custòdia dels territoris amb la participació dels propietaris i gestors de les explotacions. El desenvolupament i el seguiment conjunt i coordinat d’aquesta gestió en tots els territoris permetrà la transferència d’iniciatives, coneixements i resultats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s