Jornada Tècnica del mapa urbanístic de les Illes Balears i les normes tècniques del planejament 2014


L’empresa SITIBSA i la Direcció General d’Ordenació del Territori (Govern de les Illes Balears), han organitzat la Jornada Tècnica del mapa urbanístic de les Illes Balears i les normes tècniques del planejament, per donar a conèixer el MUIB, explicant tot el procés des de la seva creació fins a la seva explotació com a una eina al servei dels ciutadans.

Així mateix es presentarà l’esborrany de les futures Normes Tècniques de Planejament que tenen per objecte normalitzar els aspectes relatius a l’estructura, contingut i forma dels documents que formen part dels instruments de planejament. Es tracta d’una passa més enllà en el procés cap a la tramitació telemàtica del planejament.

La Jornada va adreçada especialment als diferents tècnics de les administracions públiques, així como als col·lectius professionals de l’àmbit de l’urbanisme i l’ordenació del territori.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a la web de SITIBSA.

L’aforament és limitat.

La Jornada es celebrarà el 27 de novembre de 2014 a les 9.30 h, a l’Auditori del Centre Empresarial de Son Espanyol del Parc BIT (Palma), i es podrà seguir també a través d’Internet, prèvia inscripció limitada a un número màxim d’usuaris, amb prioritat per als de Menorca, Eivissa i Formentera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s